Vialli Design CRISTALLO dvojstenné poháre na kávu (cappuccino) a čaj 250 ml, 2 ks 25486

Vaša cena
13,55 €
Vaša cena bez DPH
11,29 €
13,55
Dostupnosť
na objednávku
Predpokladané dodanie
Neznámý termín naskladnění
Kód
132052
Výrobca
Vialli Design



Vialli Design termo poháre na kávu a čaj CRISTALLO 250 ml (2 ks)


Vialli Design dvojstenný pohár CRISTALLO (250 ml)

Termo poháre Vialli Design Cristallo s objemom 250 ml sú skvelé pre všetkých tých, ktorí si chcú vychutnať svoj obľúbený nápoj. Vyrobené z vysoko kvalitného borosilikátového skla, ktoré je známe svojou ľahkosťou a odolnosťou, tieto poháre vynikajú svojou schopnosťou odolať vysokým aj nízkym teplotám. Borosilikátové sklo navyše zaisťuje dlhú životnosť a odolnosť proti poškriabaniu, čo z týchto pohárov robí ideálny doplnok na každodenné použitie.

Jednou z najdôležitejších vlastností týchto pohárov je ich dvojitá stena. Tento termoizolačný dizajn udržuje nápoje horúce alebo studené po dlhšiu dobu bez toho, aby poháre boli horúce alebo studené na dotyk. To znamená, že aj keď si pripravíte horúcu kávu alebo čaj, pohár zostane zvonku chladný, a vy si môžete vychutnávať svoj nápoj v úplnom pohodlí. Navyše vďaka tejto stavbe nevzniká kondenzácia na vonkajšom povrchu, čo zabraňuje nepríjemným škvrnám na stole.

Ich objem 250 ml je perfektný pre šálku kávy, čaju alebo studeného nápoja. Poháre Cristallo sa hodia na rôzne príležitosti – od rannej kávy až po popoludňajší čaj s priateľmi. Vďaka číremu sklu môžete obdivovať nápoj vo vnútri, čo oceníte predovšetkým pri viacstupňových kávových špecialitách, ako je cappuccino alebo latte.


Parametre produktu:

  • Objem: 250 ml
  • Materiál: Borosilikátové sklo
  • Dvojitá stena: Áno
  • Odolnosť voči teplotám: Áno
  • Výška: 9 cm
  • Súprava: 2 ks

Užite si svoje obľúbené nápoje v štýle s termo pohármi Vialli Design Cristallo – skvelý doplnok, ktorý dodá každému kávovému či čajovému zážitku nádych luxusu.

Dokumenty v aktuálnom umiestnení:
  • Žiadne dokumenty
Dokumenty v aktuálnom umiestnení:
  • Žiadne dokumenty
Mohlo by Vás zaujímať