Hot, hot! Čokolády
Jednoduché ingredience bez laktózy pro obklopující a přirozený zážitek.
Ponorte sa do krémovej a lahodnej chuti horúcej čokolády, ktorá dokonale zahreje vaše srdce a rozmazná vás v tých najchladnejších chvíľach. Pripraviť si vlastnú šálku horúcej čokolády ešte nikdy nebolo tak jednoduché a uspokojujúce.
Ideálny nápoj na zimné obdobie.
Jednoduché ingrediencie bez laktózy pre obklopujúce a prirodzený zážitok.
Ako sa horúca čokoláda pripravuje?
Pre lahodnú a krémovú čokoládu rozpustite 200 g zmesi v 1 l mlieka, priveďte do varu a nalejte do šálky. Pomer ingrediencií upravte podľa požadovanej hutnosti.
Náš prípravok je bez pridaných konzervačných látok a farbív a ponúka vám prirodzený a skutočný zážitok.
Zloženie produktu: cukor (EU), horké kakao (30%), kukuričný škrob, soľ.
Nutričné hodnoty (na 100 g):
- Energia: 1520 kJ - 362 Kcal;
- Tuk: 6,8 g; / z toho nasýtené: 4,1 g;
- Sacharidy: 71,9 g; / z toho cukry: 52,1g;
- Vláknina: 7 g;
- Bielkoviny: 5,9 g;
- Soľ: 1 g.
Balenie: 1 kg.
Nenasýtny nápoj s exotickou chuťou. Horúca čokoláda putuje z Ameriky cez Atlantický oceán a svojou intenzívnou chuťou si podmaní celý starý kontinent.
K rozšíreniu horúcej čokolády v salónoch talianskej šľachty dochádza vďaka sobášu Kataríny, dcéry španielskeho kráľa Filipa II., a Emanuela Filiberta di Savoia, syna vojvodu Carla Emanuela I.
Odvtedy sú turínski čokolatiéri najväčšími milovníkmi a znalcami spracovania kakaa, ktoré vyvážajú po celej Európe.
Pôvodná receptúra založená na vode alebo mlieku je obohatená o ďalšie typické regionálne produkty, ako sú lieskové orechy a gaštany, čím vznikajú rôzne variácie.
Pre Caffé Gruppo Agust sa vášeň pre kávu dokonale snúbi s vášňou pre kakao a má podobu práškovej smeny na prípravu čokolády.